Grafisk design

Med spesialdesignede visittkort, brosjyrer og ellers alt av trykksaker vil ditt firma bli enda mer synlig.

Synliggjøring

En moderne og flott nettside som ikke dukker opp når potensielle kunder søker etter tjenester du tilbyr er bare trist. Med oss på laget trenger du ikke tenke på dette i det hele tatt.

Skann QR koden med mobilen og lagre oss i kontaktlisten din

Søkemotor optimalisering (SEO)

Med søkemotor optimalisering (SEO) så forteller man i praksis Google at man finnes og i tillegg kan man sette opp nettsiden slik at Google indexerer siden mer riktig, slik at du oftere dukker opp på søkeresultater.

Dette kalles organisk søk og er den absolutt viktigste måten å gjøre seg synlig på.


SEO

Google Analytics

Google Analytics er et verktøy som gir deg informasjon om hva som faktisk skjer på siden. Hvor mange besøkende du har, hvilken side dem besøker oftest, hvor lenge dem oppholder seg på siden etc. 

Når man leser statistikken fra Google Analytics så kan man finne svakheter og optimalisere siden ytterligere. Hvorfor blir feks. en av sidene aldri besøkt?

Google Ads

I motsetning til SEO og organisk søk så fungerer Google Ads slik at man kan betale for å dukke opp i søk på Google. Sammen er disse to metodene et veldig godt verktøy.

Jo oftere og høyere man dukker opp i søkeresultater jo større er sjansen for at noen anser siden din som troverdig og dermed klikker seg inn på den.

Skann QR koden med mobilen og lagre oss i kontaktlisten din

Stilige visittkort

Vi kan designe flotte visittkort til deg som virkelig skiller seg ut. Fra oss får du ferdige filer som du kan sende rett til trykkeriet. Eller vi kan ta jobben for deg hvis du ønsker det. Mulighetene er mange.

Tøffe brosjyrer

Tenk å kunne levere en helt unik og flott designet brosjyre som viser hva du driver med og hva du kan tilby av tjenester til dine potensielle kunder. Et slags utvidet visittkort.

En drøss av muligheter

Vi har kontaktene, og ønsker du din logo eller et design fra oss trykket på alt fra kulepenner og krus til klokkeradioer og minnepinner så fikser vi det. Vi samarbeider med en av de største i bransjen.

Kontakt oss i dag

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, så finner vi ut om vi er den rette partneren for deg og om vi dekker dine behov. Vi vil gjerne også møte deg hvis muligheten er der.